Coș Cumpărături - 0,00 RON

Nu aveți nici un produs în coș.

 
Fiecare comandă pe acest site sprijină educația gratuită oferită de
asociația AgileHub !

Setare Direcție Ascendentă

Grilă Listă

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Te rog,ai grijă de mama

  Te rog,ai grijă de mama

  Pe fondul dispariției mamei într-o stație aglomerată de metrou și a eforturilor făcute de familie pentru a o găsi, autoarea țese din amintirile soțului și copiilor povestea unei vieți dedicate familiei. Dar povestea în sine este doar un pretext pentru o frescă ampla a vieții de familie, într-un context de tranziție de la o societate tradițională la una modernă, de la viața la tară, cu neliniștile și grijile ei, la viața orașului care te înghite și te uniformizează.
  20,00 RON
 2. Gândește ca un trăznit

  Gândește ca un trăznit

  Levitt și Dubner ne oferă o schiță a unui mod pe de-a-ntregul nou de rezolvare a problemelor, fie că te preocupă niște îmbunătățiri minore ale vieții sau reformele globale majore. Ca de fiecare dată, nicio temă nu este exclusă.
  39,00 RON
 3. Drive. Ce anume ne motivează cu adevărat.

  Drive. Ce anume ne motivează cu adevărat.

  Printr-un recurs la patru decenii de cercetare ştiinţifică asupra motivaţiei umane, Pink ne arată distanţa dintre ceea ce susține ştiinţa şi ceea ce face economia – şi modul în care această discrepanţă afectează toate aspectele vieţii umane. Daniel Pink analizează trei elemente ale adevăratei motivaţii – autonomia, perfecţionarea şi scopul – şi oferă soluţii inteligente şi surprinzătoare pentru punerea lor în practică, într-o carte remarcabilă care va schimba modul în care gândim şi trăim.
  49,00 RON
 4. Rework

  Rework

  REWORK dezvăluie o modalitate mai bună şi mai uşoară de a reuşi în afaceri. Citeşte-o şi vei afla de ce planurile sunt dăunătoare, de fapt, de ce nu ai nevoie de investitori externi şi de ce e mai bine să ignori concurenţa. Adevărul este că ai nevoie de mai puţin decât crezi. Nu e nevoie să fii obsedat de muncă. Nu ai nevoie de mulţi angajaţi. Nu e nevoie să-ţi iroseşti timpul cu hârţogăraia sau cu şedinţele. Nici măcar de birou nu ai nevoie. Toate acestea sunt doar scuze. În realitate, ai nevoie să nu mai dai din gură şi să începi să munceşti. Această carte îţi arată cum anume. Vei învăţa cum să fii mai productiv, cum să ai parte de expunere fără să-ţi dai gata economiile şi vei găsi mii de alte idei surprinzătoare, care te vor inspira şi te vor provoca.
  49,00 RON
 5. A o întoarce ca la... Revoluționești

  A o întoarce ca la... Revoluționești

  Lucrarea poate fi utilă celor care studiază dinamica limbii,cu precădere dinamica unităților frazeologice și discursul repetat în general,dar este accesibilă și unui public larg interesat de unele aspecte lingvistice mai puțin obișnuite,dar amuzante prin efectele stilistice obținute voluntar sau involuntar.
  12,00 RON
 6. The virgin way

  The virgin way

  Volumul The Virgin Way – Cum să asculți, să înveți, să râzi și să conduci cuprinde unele dintre cele mai pertinente sfaturi ale lui Richard Branson, oferite în urma experiențelor și întâmplărilor care l-au făcut unul dintre cei mai cunoscuți și respectați antreprenori. Branson își împărtășește cunoștințele cu atenția și optimismul unui prieten apropiat, care te va învăța să fii mai inovator, îți va spune cum poți conduce o companie doar ascultând la ce se întâmplă în jurul tău, cum să ajungi să-ți placă munca ta și multe altele.
  49,00 RON
 7. The tipping point

  The tipping point

  The Tipping Point oferă o cale eficientă spre a înţelege tiparul invizibil pe baza căruia se lansează diverse comportamente contagioase. De la lansarea tendinţelor în modă la fenomenul zvonurilor, ideile, produsele, mesajele şi comportamentele se răspândesc precum viruşii afectând starea de bine a oamenilor, instituţiilor, societăţii.
  49,00 RON
 8. Liderii mănâncă ultimii

  Liderii mănâncă ultimii

  Leadershipul nu e un permis pentru a munci mai puțin; e o responsabilitate de a munci mai mult. Și aici e problema: leadershipul înseamnă muncă. Înseamnă timp și energie. Efectele lui nu sunt ușor de măsurat și nu sunt întotdeauna imediate. Leadership înseamnă a le fi dedicat oamenilor.
  49,00 RON
 9. A da și a lua

  A da și a lua

  „Când veţi fi sfârşit de citit această carte, s-ar putea să reconsideraţi unele dintre presupoziţiile voastre fundamentale privind succesul. Dacă sunteţi nişte donatori care se sacrifică, veţi găsi o mulţime de idei care să vă ajute să urcaţi de la bază către vârful piramidei succesului. Iar dacă deocamdată tindeţi să fiţi profitori, s-ar putea să vă tenteze o reorientare în direcţia dărniciei, încercând să dobândiţi abilităţile acestei rase umane în necontenită creştere, a celor care dobândesc succesul oferind ceva celorlalţi. Dar dacă o faceţi numai de dragul succesului, probabil nu va avea efect.” Adam Grant
  59,00 RON
 10. Jocurile noastre de toate zilele. Psihologia relatiilor umane

  Jocurile noastre de toate zilele. Psihologia relatiilor umane

  Teoria jocurilor psihologice ofera o explicatie nepretuita asupra modului in care oamenii, in mod inconstient si sistematic, esueaza in a coopera, in a-si satisface nevoile autentice, in a obtine relatii implinite, desi isi doresc foarte mult contrariul si se straduiesc din toate puterile. Berne ajuta cititorul sa isi descopere propria responsabilitate pentru nefericirea personala si sa intrevada noi optiuni, mai sanatoase si mai eficiente decat cele pe care le repeta in nestire, deseori ca o mostenire de familie cu un deznodamant frustrant, trist, iar uneori chiar tragic.
  33,00 RON
Setare Direcție Ascendentă

Grilă Listă

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5